GÜNDOĞUMUHABER / Adalet Partisi az sayıda kalan il ve ilçe kongreleri için çalışmalarının sonuna geldi.
Genel Başkan Yardımcısı Nesimi Özgöz bu amaçla Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan illerden Düzce il kongresini 14 Ağustos Cumartesi günü tamamlayacak. Genel Başkan Yardımcısı Nesimi Özgöz'ün ayrıca Kastamonu ilinde de Adalet Partisi kongresini gerçekleştireceği öğrenildi.
Tamamlanmayan az sayıdaki il ve ilçe kongreleri için Genel Başkan Dr. Vecdet Öz'ün kurmaylarına talimat verirken çalışmaların hızlandırıldığı ve kısa süre içerisinde Adalet Partisi'nin de seçime girebilmek adına yeterlilik sayısına ulaşacağı kaydedildi.
DR. ÖZ MİLLET İTTİFAKINI İŞARET ETMİŞTİ
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, daha önceki açıklamalarında millet ittifakında yer alacaklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.