AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen Gümüşhane’de Esnaflarla Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Gümüşhane’de Otelciler, Lokantacılar ve Kahvehaneciler Odası Başkanı İbrahim Bektaş’ı ziyaret etti

Siyaset - 14-09-2025 21:56

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Gümüşhane’de Otelciler, Lokantacılar ve Kahvehaneciler Odası Başkanı İbrahim Bektaş’ı ziyaret etti. Şen’e ziyarette eski Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de eşlik etti.

Oda Başkanı İbrahim Bektaş, Gümüşhane’nin sorunlarını ve beklentilerini dile getirerek Şen’e sitem etti. Bektaş, “%78 oy aldığınız şehrimde hizmetin sınıfta kaldığını görüyoruz” dedi.

Bu sözler üzerine Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “Zigana Tüneli ve çevre yolunu yaptık” sözleriyle yanıt verdi.

 

Günün Diğer Haberleri