AP Genel Başkanı Öz vatandaşlara seslendi

Arşiv Haberler - 03-02-2020 00:00

Keyfin yerinde mi?

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, vatandaşlara yaşam standartlarını sordu;
 
"MEMNUN MUSUN TÜRKİYE’M?"
 
AP lideri Öz, vatandaşlardan Hamaseti, siyaseti, söylenen boş sözleri ve dalkavukları bir kenara bırakarak; gerçeğe bakmalarını istedi. Adalet Partisi Genel Merkezinde Haftalık basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Vecdet Öz, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
KEYFİN YERİNDE Mİ?
 
Öncelikli olarak halkın yaşanan ekonomik kriz karşısında geçim sıkıntısı yaşadığını ve artan hayat pahalılığı karşısında ezildiğini anlatan Öz, Vatandaşlara seslenerek, ‘’Avrupa standartlarında yaşayan bir toplumun insani yaşam haklarına sahip misin? Kısacası keyfin yerinde mi, geleceğe umutla bakıyor musun, hayatından memnun musun?’’ dedi.
 
TELEVİZYONLARDA FAKİR FUKARAYA ÇÖZÜM ÖNEREN BİR SİYASETÇİ GÖRDÜN MÜ?
 
Televizyonlarda ve yazılı basında bir gün çiftçinin, köylünün, esnafın, sanayicinin, işçinin, işsizin, memurun, öğrencinin, öğretmenin, fakirin, dul ve yetimin, kimsesizin, bir özürlünün sorunundan ve çözümünden bahsedildiğini duydun mu? Diye konuşan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz AKP iktidarının ülkeyi kötü yönettiğini ve fakir fukaranın yoksulluk sınırının altında ezilerek açlığa sefalete terk edildiğini anlatarak halka şu soruları sordu.!
 
AYLIK GELİRİN YETERLİ Mİ?
 
‘’Aylık gelirin yeterli mi? Yaşam standart’ın yüksek mi? Dolaylı bir şekilde alınan 300 çeşit vergiden memnun musun? Aylık kazancın kirana, geçimine ve sosyal yaşantına yetiyor mu? Yıllardır borçsuz, harçsız, sıkıntısız bir gün geçirdiğin oldumu? Cebindeki paranın küçülmediği, alım gücünü kaybetmediği, enflasyonsuz bir yıl söyleyebilir misin?
 
 
CAN GÜVENLİĞİN VAR MI?

 
Terörsüz, kavgasız, huzurlu ve can güvenliğimin olduğu bir ülkede yaşıyorum diyebilir misin? Ülkemizin dost olduğu bir tane ülke sayabilir misin? FETÖ'yü bu ülkenin başına AKP bela etmedi diyebilir misin? Açılım adı altında teröre taviz verilmediğini söyleyebilir misin? AKP hükümeti her gün televizyonlarda bizlere ait olmayan her seferinde değişen sanal sorunu evlerimize ve ruh dünyamıza taşıyorken, bir gün vatandaşa ait her hangi bir gerçek sorununun televizyonda tartışıldığına şahit oldun mu?
Kısacası keyfin yerinde mi, geleceğe umutla bakıyor musun, hayatından memnun musun?
 
Bu sorulara vereceğin yanıt referandumdaki cevabın olmalıdır.!  Bu cevapla müstahak olduğun yaşama layık olacaksın.!’

Günün Diğer Haberleri