AP Güneydoğu'da

Arşiv Haberler - 03-02-2020 00:00

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Çelik


Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Çelik, partisinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla sürdüğünü gelecek günlerde merkez sağın adresinin Adalet Partisi’nin olacağını söyledi.
Bir süre önce Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde bir dizi temaslarda bulunan Çelik, vatandaşın huzur, barış ve iş beklediğini söyledi.
AP’li Çelik, memleketin her yeri güzel diyerek tarif ettiği temaslarının ardından yaptığı açıklama da şunları söyledi:
‘’Adalet Partisi merkez sağda yeni bir anlayışla soluk olma adına geliyor. Genel Başkanımız Vecdet Öz’le birlikte bunu başaracağız, ben genel başka yardımcısı olarak bir süre önce doğu bölgelerimizde temaslarda bulundum. Oradaki bölge halkı ile bir arada bulunma fırsatı yakaladım. Öncelik tabi ki ekonomi ekonomideki kötü göstergeler maalesef can yakıyor. Vatandaş önce huzur sonra barış sonra aş istiyor, iş istiyor. Yurt sathındaki teşkilatlanma çabalarımızda kadar değer şekilde devam ediyor. Birşeyler yapabilmek, bu ülkenin daha iyi yönetilebileceğini göstermek için Adalet Partisine ihtiyaç var, tüm arkadaşlarımız bunun için çaba gösteriyor.’’ Dedi.

 

Günün Diğer Haberleri