Balyoz mağduruydu cemaati anlattı

Arşiv Haberler - 02-02-2020 00:00

Balyoz mağduru CHP Milletvekili cemaati anlattı

Balyoz mağduruydu cemaati anlattı
Balyoz kumpası ile mağdur olan Emekli Deniz Kurmay Albay ve CHP İstanbul Milletvekili Cemil Çiçek, iktidarı son beş yıldır cemaatin faaliyetleri konusunda sürekli uyardıklarını ancak iktidarın bu uyarıları dikkate almadığını söyledi.
Gündoğumuhaber’in sorularını yanıtlayan Çiçek, Türk Milletinin büyük bir tehlike atlattığını TSK içerisinde yapılan bu kalkışmanın kabul edilemeyeceğini söyledi
Balyoz kumpası ile mağdur edilen TSK’nın Atatürkçü Subayları arasında yer alan Çiçek, ‘Şimdi görüyoruz ki bize kumpas kuranların yargılama sırasında her türlü hukukla öteden beri ilişkisi olmayan yargılama sürecinde söz sahibi olanların bugün konumları değişti, adalet ve hukuk onlara da lazım oldu biz bunu hep söyledik. TSK içerisinde cemaat yapılanmasını iktidara her koşulda ifade etmeye çalıştık ancak dinletemedik. Adeta cemaat iktidarın kafasına silahı dayamış konuma gelmiş, neyse ki Türk Milleti büyük bir tehlike atlattı  umarım bir daha böylesine kötü günler yaşamayız, hepimize büyük geçmiş olsun’ dedi.

 

Günün Diğer Haberleri