Ozan Mahmut Polat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür Hizmetleri faaliyetleri kapsamında Başakşehir ilçesi Kültür Merkezinde konser verdi.
SALON DOLDU TAŞTI
Kültür Merkezini programa dakikalar kala dolduran türkü severler eşsiz bir konseri izlemenin tadını çıkarırken, Ozan Mahmut Polat toplam da 20 türkü okudu. Sanatçı Kelkit ilçesine özgü kültürel içerikleri de programına serpiştirdi.
TEŞEKKÜR
Başakşehirlilerin ilgisine türkü severlerin duyarlılığına teşekkür eden Polat, protokolü de unutmadı. Polat, Başakşehir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Kadir Şahin, Ozan Şiyrani, Bestekâr Fikret Dolu, Şair Necmettin Selçuk, Nihat Hızarcıoğlu ve Ailesi, THM severlere 'Beni yanız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum' diye konuştu.