Çocuklarımız gençlerimiz bu romanla aydınlanacak: Teşekkürler ŞİDEF

ŞİDEF (Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu), Kelkitli eğitimci yazar Murat Tok’un ‘Umut Yolunda’ adlı romanından 100 adet alarak Şiran’daki okul ve kurumlara bağışladı

Kültür-Sanat - 27-06-2024 17:08

Kelkitli Eğitimci Yazar Murat Tok’un ‘Umut Yolunda’ adlı romanından 100 adet alan ŞİDEF (Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu), romanın tamamını ilçedeki okul ve kurumlara bağışladı.
Yazar Murat Tok’un büyük ilgi gören romanı muhacirlik yıllarını, tarihi gerçekler ışığında anlatıyor.
Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Aygün, kitap desteği için ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya’ya teşekkür etti. 

ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya, bağışla ilgili şu açıklamayı yaptı: “ŞİDEF olarak her zaman yöre insanımızın hizmetinde olmayı şiar edindik. Her konuda olduğu gibi tarih konusunda hassas olduk. Bu bağlamda değerli eserin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı verdiğimiz için mutluyuz”

Yazar Murat Tok ise ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya ve Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Aygün'e desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi.

Günün Diğer Haberleri