Doğan’dan Öğretmenlere Teşekkür

İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, mesleki çalışma programı kapsamında Gazipaşa Ortaokulu ve 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi

Eğitim - 02-09-2025 14:08

İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, mesleki çalışma programı kapsamında Gazipaşa Ortaokulu ve 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlerin mesleki gelişim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Doğan, eğitim-öğretim sürecinde yaşanan gelişmeleri öğretmenlerle değerlendirdi.

Ziyarette konuşan Doğan, öğretmenlerin özverili çalışmalarına teşekkür ederek, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi donanımlı bireyler olarak yetiştirme yolunda yapılan her çalışmanın kıymeti çok büyüktür. Öğretmenlerimizin emeği en değerli güçtür” ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri