El ele şampiyonluğa

Arşiv Haberler - 02-02-2020 00:00

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 27-31 Temmuz 2016 Tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlediği Havalı silahlar Atatürk Kupasına İlimizi temsilen beş genç bayan bir yıldız erkek olmak üzere toplam altı sporcu ile katıldı

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 27-31 Temmuz 2016 Tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlediği Havalı silahlar Atatürk  Kupasına  İlimizi temsilen beş  genç bayan bir  yıldız erkek olmak üzere toplam altı   sporcu ile katıldı. 
Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde milli sporcumuz Şeymanur Koca 414.6 Puanla Türkiye Şampiyonu olmuştur ve Kendine ait olan 413 puanlık önceki müsabaka rekorunu  kırarak yeniden  Türkiye rekorunun da sahibi oldu.  

Büyük erkekler havalı tüfek disiplininde milli sporcumuz Mehmet  Abiş 614,7 Puanla finale ikinci sıradan girmiş final müsabakası sonunda yerini koruyarak müsabakayı ikinci olarak  tamamlamıştır.  
Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde Sporcumuz  Furkan AbişŞ 401.1 puan atarak madalya yarışındaki yeri  koruyarak  yeniden Türkiye şampiyonu olmuştur.

11-14 Ağustos 2016 Tarihleri arasında mersin ilinde yapılacak olan Mehmet Bülent torpil havalı ve ateşli silahlar millitakım seçme yarışmalarına Şampiyon sporcularımızın yanı sıra diğer müsabık sporcularımızla da katılarak 16-23 Eylül 2016 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Gabala kentinde yapılacak olan gençler dünya kupasına katılacak milli takım içerisinde yer almak için mücadele edeceğiz. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ‘kulübümüzde Havalı tüfek disiplininde yetişmiş ve yetişmekte olan milli sporcuların yanı sıra yapılan tüm müsabakalarda madalya ve kupayla dönen sporcularımızın sayısı her geçen gün artmaktadır’ dedi Aslan, ‘Bu müsabakalardan da madalyalarla ve kupalarla dönen Antrenörümüz Coşkun Abiş’i ve sporcularımızı  başarılarından dolayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum’ dedi 

Günün Diğer Haberleri