Trandyol süper ligin 6. Haftasında derbi mücadelesinde Fenerbahçe-Galatasaray Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazanmayı başardı
Karşılaşma sonrası Sarı Lacivertlilerin soyunma odasında gerginlik yaşandığına dair açıklamaların ardından kulüpten konuya ilişkin açıklamada bulundu
Açıklama da;
Zorunlu Açıklama
''Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir.
Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır.
Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz.
Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz'' Denildi.