Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Gümüşhane'de

Arşiv Haberler - 02-02-2020 00:00

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spor alanlarındaki şiddetin sona erdirilmesi için çalışmalarının sürdüğünü belirterek
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spor alanlarındaki şiddetin sona erdirilmesi için çalışmalarının sürdüğünü belirterek "En kısa sürede kameralı güvenlik sistemine geçildiğinde, elektronik bilet uygulaması da başladığında, 6222 sayılı kanunun uygulanması ile ilgili savcılık makamlarının özeni ve dikkati de bu konuyla bütünleştiğinde ben spor alanlarındaki şiddet olaylarının tamama yakın diyebileceğimiz bir şekilde sonlandırılacağına inanıyorum" dedi. 
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere dün akşam Gümüşhane'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sabah saatlerinde Gümüşhane Üniversitesi'nde eğitim gören ve Yurt-Kur'a bağlı yurtlarda kalan öğrencilerle Yurt-Kur kantininde kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası beraberinde Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile Vali Dr. Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret eden Bakan Kılıç, Valilik Şeref defterini imzaladı. Vali Dr. Yusuf Mayda'nın brifingi ve Osmanlı döneminde Gümüşhane'de basılan paraları simgeleyen plaket takdiminin ardından açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, Bakanlığına ait yatırımları sıraladı. Gümüşhane'de yarı olimpik yüzme havuzunun da yatırım programına alındığını ifade eden Bakan Kılıç, daha sonra basın mensuplarının gündemli ilgili sorularını cevaplandırdı. 
Günün Diğer Haberleri