Gündoğdu: 'Kıyafet özgürlüğünde mutabakat sağlandı'

Arşiv Haberler - 02-02-2020 00:00

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için topladıkları imzaların, toplumsal mutabakatın bir göstergesi olduğunu söyledi
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için topladıkları imzaların, toplumsal mutabakatın bir göstergesi olduğunu söyledi. İmzaların gereğinin yapılması için hükümet adına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e teslim edildiğini söyleyen Gündoğdu, kılık kıyafet özgürlüğünün önündeki yönetmelik engeli kaldırılana kadar fiili serbestlik uygulaması başlattıklarını hatırlattı.
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kırıkkale İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Medeniyet Davamız,  Demokrasi Mücadelemiz ve Gençlik' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konferansta konuşan Gündoğdu, sendikal çalışmaların yanı sıra, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.
Günün Diğer Haberleri