GÜSİAD Bursa’dan Güçlü Mesaj: "Büyüyen GÜSİAD’a Güç Katacağız"

Bursa GÜSİAD İl Temsilciliği görevine getirilen Fatih Köse, derneğin şubeleşme çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Ekonomi - 20-03-2025 12:19

Bursa GÜSİAD İl Temsilciliği görevine getirilen Fatih Köse, derneğin şubeleşme çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Köse, Bursa’nın GÜSİAD için güçlü bir altyapıya sahip olduğunu vurgulayarak, "Büyüyen GÜSİAD’ın Bursa ayağında çok ciddi bir altyapı var. Bunu organize ederek tüm yurtta GÜSİAD’ın gücüne güç katmak istiyoruz. Bundan sonra Bursa, İstanbul ve Gümüşhane arasında bir mekik dokunacak" dedi.

Bu açıklamalar, GÜSİAD’ın Türkiye genelinde genişleme hedefinin önemli bir adımı olarak görülüyor. Bursa’nın ekonomik potansiyeliyle derneğin çalışmalarına katkı sağlaması bekleniyor.

Gündoğumu 
www.gundogumu.com 

Günün Diğer Haberleri