Hakarayışı Devam Ediyor

Arşiv Haberler - 06-07-2020 00:00

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Gümüşhane ziyaretinde şehre söz verilen 300 konutun 250 adedi sözü alınırken diğer bölüm 50 adet ise Arzularkabaköy beldesine uygun görülmüştü.

Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ise burada yükselecek konutlarda isimlerinin bulunmamasını şaşkınlıkla karşılarken konunun peşinide bırakmayacaklarını bildirdiler.

Bağlarbaşı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Pınarbaşı derneğin imza kampanyası başlattığını mevcut öngörülen rakama yüde yirmi beşlik artışın yapılmasını istediklerini kaydetti.

Pınarbaşı, mevcut rakamın üzerine ilave edilmesini istedikleri oranda mahalle sakinlerine de kontenjan noktasında bu kez istediklerini alacaklarına inandığını kaydetti.

Şu ana kadar 100 adet imza toplanırken rakamın 250'yi bulması bekleniyor. İmzalar Mahalle Muhtarlığı aracılığı ile ilgili muhataba verilecek.

Günün Diğer Haberleri