Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde yaşayan Melahat Ergin, bordo-mavi sevdasını bir kez daha gözler ö nüne serdi. 7 aylık bebeğini geleneksel kaytanla sırtına bağlayan Ergin, Trabzonspor U19 takımının maçını izlemek üzere stada gitti. Bu anlamlı anın fotoğrafı, tribünde bir taraftar tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşıldı.
Kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan fotoğraf, Trabzonspor taraftarlarının da büyük takdirini topladı. Anne Ergin’in bu davranışı, hem Trabzonspor’a olan bağlılığını hem de yöresel kültürü yaşatma çabasını ortaya koydu.
Sosyal medya kullanıcıları, "Gerçek Trabzonspor sevgisi bu!", "Annelik ve taraftarlık bir arada", "Helal olsun Şalpazarı'nın asaletine!" gibi yorumlarla duygularını dile getirdi.
Melahat Ergin, yaptığı açıklamada, “Trabzonspor bizim sevdamız. Bu sevdayı evladımla paylaşmak istedim. Hem kültürümüzü yaşatmak hem de takımımıza destek vermek istedim,” ifadelerini kullandı.
Şalpazarı'ndan yükselen bu anlamlı görüntü, Trabzonspor sevgisinin nesilden nesile nasıl aktarıldığını bir kez daha gösterdi.
Gündoğumu
www.gundogumu.com