Yer Nuri Gök Kömür

Arşiv Haberler - 03-02-2020 00:00

E, arkada Ertuğrul Sarı var. Antalya'dan ver elini İtalya'ya ...

Milli Atlet Nuri Kömür, 30 Temmuz’da İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Milli Antrenör Ertuğrul Sarı, bu kez Dünya Şampiyonasına Nuri Kömür’ü hazırlayacak.
Antalya Akseki’de yapılan milli takım dünya şampiyonasına seçme mücadelesinden başarıyla çıkan şampiyon sporcu Nuri Kömür, 30 Temmuz’da İtalya’da düzenlenecek Dünya şampiyonasında ülkemizi ve Gümüşhane’yi temsil etme hakkı elde etti.
Antrenör Ertuğrul Sarı, başarılı sonucun ardından yaptığı açıklama da; ‘Nuri Kömür burada da klasını gösterdi ve ayyıldızlı formayı giyme hakkı elde etti. İtalya’da da sporcumdan başarı bekliyorum. Buradan özellikle bir konuya değinmeden geçemeyeceğim malumunuz şu günlerde ülkemiz çok etkin bir sıcak hava dalgasının içerisinde bulunuyor. İşte bu noktada yaklaşık 40 dereceyi bulan bir hava sıcaklığı ortamın da sporcum Nuri Kömür hatta dünya ve Avrupa şampiyonu bir atletin yarışmayı yarıda bıraktığı mücadele sonucunda bu başarıyı elde etti o nedenle de bizim açımızdan çok başarılı bir sonuçla Antalya Akseki’den ayrılıyoruz’ dedi.

 

Günün Diğer Haberleri