Gümüşhane’de Atatürk’ü anma programı kapsamında düzenlenen ve 13 yaş üstü sporcuların baraj geçme başarısı için mücadele ettiği yüzme müsabakaları sona erdi. Kentte yoğun katılımla gerçekleştirilen organizasyonda sporcular hem performansları hem de disiplinleriyle dikkat çekti.

Müsabakalar; bayanlar ve erkekler kategorilerinde 100 m – 200 m serbest, 50 m – 100 m – 200 m kurbağalama, 50 m kelebek ve 50 m sırtüstü branşlarında gerçekleştirildi. Sporcuların kulvarlardaki kararlılığı ve gösterdiği mücadele, organizasyonun en çok konuşulan yönlerinden biri oldu.

Etkinlik sonunda tüm sporcular centilmence yarıştıkları için tebrik edilirken, antrenörler, hakemler ve organizasyonda emeği bulunan tüm paydaşlara teşekkür edildi. Spor camiası, her bir kulaçta geleceğe umut taşındığını belirterek genç yüzücülere desteklerin süreceğini açıkladı.

Advert