Gümüşhaneli Milli Boks Antrenörü Baykan Arslan, Karabük’te faaliyet gösteren kendi adıyla kurulu bulunan boks okulunda yeni başarılara yelken açmak istiyor.
Bugüne kadar pek çok ismi Türk boksuna kazandıran Baykan Arslan bu hedeften yola çıkarak Çanakkale’de yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasına hazırlanıyor.
Arslan, en az üç altın için hedef koyduklarını beklerken sporcularına olan inancının tam olduğunu söyledi.
Ramazan  Bayramı sonrası yeniden düğmeye basacaklarını belirten Baykan Arslan, ‘Karabük Baykan Arslan Boks Okulu kuruluş aşamasından bugüne başarıyı hedefledi ve şimdi Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. geçmişte Türk Boksuna kazandırdığımız pek çok isimlere şimdi yenilerini kazandırmak istiyoruz yetenek kokan sporcularım için  Türkiye Boks Şampiyonası iyi bir sınav olacaktır, onlara güveniyorum ve mutlaka başarılı olacaklarına inanıyorum’ dedi.