Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Kelkit OSB Müdürü Çetin Kaya ve Kelkit Belediyesi Proje Koordinatörü Fırat Sezgin, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Servet Daltaban’ı ziyaret ederek süreçle ilgili ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, OSB’nin mevcut durumu, gelinen aşamalar ve yapılabilecek yeni çalışmalar masaya yatırıldı. Kelkit OSB’nin ilçe ekonomisine, istihdama ve üretime sağlayacağı katkılar üzerine fikir alışverişi yapılırken, altyapı ve planlama noktasında sürdürülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği vurgulandı.

Kelkit OSB’nin bölgeye değer katacak önemli bir yatırım olduğunu belirten taraflar, sürecin hızlı ve verimli bir şekilde ilerlemesi konusunda karşılıklı iş birliği mesajı verdi.

 

Advert