Sadık Yazıcı: Çekmeköy’de Birlik ve Beraberliği Sağladık

Çekmeköy Gümüşhaneliler Derneği, kuruluşunun birinci yılını Ekim ayında düzenleyeceği özel programla kutlamaya hazırlanıyor

Yerel 30.06.2025 10:26:18 0
Sadık Yazıcı: Çekmeköy’de Birlik ve Beraberliği Sağladık
  • A
  • A
  • A

Çekmeköy Gümüşhaneliler Derneği, kuruluşunun birinci yılını Ekim ayında düzenleyeceği özel programla kutlamaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Sadık Yazıcı, klasik dernekçilik anlayışından uzak, yenilikçi ve toplumu kucaklayan bir çizgi oluşturmak istediklerini söyledi.

Yazıcı, “Hayalimdeki dernekçilik modelini uygulayamazsam bu görevi bırakırım. Ancak bugüne kadar attığımız adımlar bizlere umut verdi. Ev ziyaretleri yapıyoruz, üyelerimizin ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarını, fikirlerini doğrudan dinliyoruz. Çekmeköy’de Gümüşhaneliler bu dernek çatısı altında birlik ve beraberliğini sağlamlaştırdı” dedi.

Başkan Yazıcı, Ekim ayında yapılacak programın sadece bir kutlama değil, aynı zamanda bir vizyon paylaşımı olacağını da belirtti.

Etiketler:

Yorum

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Yerel

Gümüşhane'ye 29 Kilometre Uzaklıktaki Köyün İsyanı: Başka Şehre İlhak Olmayı Reddettik, Yolumuzu İstiyoruz

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz