Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Yavuz Değirmenci, 11 Şubat’ta Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce 10 Kasım’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan sanatçı, bu kez Eski Başbakan Bülent Ecevit’in adını taşıyan kültür merkezinde dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Gümüşhanelilerin de severek dinlediği Yavuz Değirmenci, kendine özgü tarzıyla Anadolu’nun en güzel ezgilerini seslendirecek. Türk Halk Müziği’nin özünü, ruhunu ve Anadolu’nun kültürel zenginliklerini dinleyicilerine aktaran Değirmenci, Kartallı müzikseverlere unutulmaz bir performans sunmayı hedefliyor.

Sanatçı, etkinlikle ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Türk Halk Müziği bizim özümüzdür, Anadolu’dur, Anadolu insanıdır. 11 Şubat’ta tüm THM severleri Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ne davet ediyorum.”

Türk Halk Müziği’ne gönül vermiş herkesin kaçırmaması gereken bu özel geceye katılım için hazırlıklar başladı.

Gündoğumu www.gundogumu.com