Deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, televizyon dünyasına yönelik yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Survivor kadrosunda yer alan isimleri değerlendiren Üşümezsoy, yarışmanın kendisi için “çok basit” kalacağını ifade etti.

Ünlü deprem uzmanı, “Şimdiki giden kadroya baktım, Bayhan filan var. Benim olmam onlar için haksız rekabet olurdu. Acun’un ben baş starıyım.” sözleriyle iddialı bir çıkış yaptı.

Üşümezsoy ayrıca, geçmişte Acun Ilıcalı’nın kendisine bir başka yarışma için ciddi bir teklif sunduğunu belirterek, “Daha önce ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında yer almam için 500 bin dolar teklif etti. Ama ben reddettim.” dedi.

Açıklamalarıyla dikkat çeken Üşümezsoy’un bu çıkışı, televizyon dünyasında da geniş yankı uyandırdı.

 

Advert