Gümüşhanespor, 2015 - 2016 sezonunu başarıyla tamamladı diyebiliriz. Playoff finalindeki şans tecrübe eksikliğinden gitti sayılır.
Yeniden güven tazeleyen Kaya beyin Gümüşhanespor için önemli düşünceleri var. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte. Gümüşhanespor’u Gümüşhanespor yapacak olan bize göre bu düşünceden hareketle öz evlatlarıdır. Gümüşhanespor kendi öz evlatlarını ne yazık ki sahiplenememektedir. Dışarıdan başka antrenörlere verilen paralar kendi öz evlatlarımıza verilse kırmızı beyazlı camia daha başarılı günler yaşayacaktır. Şampiyonluk neden olmasın? Saygı duyarız Fatih Akyel önemli bir iş başarmıştır. Fatih Akyel’in başardığı önemli işi Gümüşhaneli teknik adamlarda yapabilir. Yeter ki Gümüşhane’nin ileri gelenleri buna inansın. Öz evlada verilmeyen hakların şansın altında ne yazık ki siyaset yatıyor. Hiç kusura bakılmasın, Tük sporuna sirayet etmiş siyaset ki her alanda böyle Gümüşhaneli öz evlatlarınıda bertaraf etmiş durumda…!
Hem ahlarla vahlara yakınıp hemde önündeki şansı görmemek olsa olsa nemelazımcılıktır.
Gümüşhanespor’un aradığı ilaç kendi özevladıdır, kimse kusura bakmasın yazacağım. Gümüşhanespor bu ayrıntıyı göz ardı ettiği sürece başarıyı yakalamayacaktır. Yahu sen diyorsun playoff oynadık diyenleri görüyor gibiyim benim dediğim o kadar değil, benim dediğim kurumsallaşma, kulüp olma, ileriye dönük planlama, geleceğe yatırım, öz kaynaklar Gümüşhanespor’un gelecek günlerde yaşayacağı güzel günlerin habercisi olacaktır. Bu hamleyi yapabilecek olanda bu şehrin evlatlarıdır
Burada bir isim zikretmemiz doğru olmaz diyeceğimiz odur ki şu gözümüzdeki merteği çıkartalım artık…
Diğer Yazıları
Çok Okunanlar