Açılış Sonrası Mini Zirve: Söğüt ve Kolcu’dan Sivil Toplum Değerlendirmesi

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt ile Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Selami Kolcu, Şiran Dernekler Federasyonu’nun yeni genel merkez açılışının ardından kısa süreli bir değerlendirme yaptı

Yaşam - 11-05-2025 21:09

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt ile Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Selami Kolcu, Şiran Dernekler Federasyonu’nun yeni genel merkez açılışının ardından kısa süreli bir değerlendirme yaptı.

Sivil toplum kuruluşlarının son dönemde yaşadığı durgunluk göz önüne alındığında, iki önemli ismin bu görüşmesi kamuoyunda heyecan uyandırdı. Gazetemizin, bu buluşmanın bir konfederasyon süreci anlamına gelip gelmediği sorusuna Kolcu, “Hayır” yanıtını verdi.

İki isim tokalaşarak program alanından ayrıldı. Görüşme, ilerleyen süreçte sivil toplum alanında yeni gelişmelere kapı aralayabileceği yönünde değerlendirmelere neden oldu.

Gündoğumu Gazetesi
www.gundogumu.com
 

Günün Diğer Haberleri