Vanlı Berber Fatih Işık: Gümüşhaneli Müşterilerimizle Çok İyi Anlaşıyoruz

İstanbul Bağcılar’da uzun yıllardır berberlik yapan Van’ın Gevaş ilçesi nüfusuna kayıtlı Fatih Işık, esnaflığın zorluklarına rağmen mesleğini severek sürdürdüğünü söyledi

Yaşam - 12-01-2026 15:16

İstanbul Bağcılar’da uzun yıllardır berberlik yapan Van’ın Gevaş ilçesi nüfusuna kayıtlı Fatih Işık, esnaflığın zorluklarına rağmen mesleğini severek sürdürdüğünü söyledi.

40 yaşındaki esnaf Işık, müşteri ilişkilerinin mesleğin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, Gümüşhaneli müşterilerle kurduğu samimi bağa dikkat çekti. Işık, “En iyi anlaştığımız ve en sadık müşterilerimiz Gümüşhaneliler. Sohbetleri, samimiyetleri ve esnafa sahip çıkmaları bizi mutlu ediyor” dedi.

Mesleki sorunlara da değinen Fatih Işık, berber esnafının beklentilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade etti. “Odamızın biz berber esnafına biraz daha yakın olmasını istiyoruz. 

Kişisel bir beklentimiz yok ama berberlerin de ilgiye ihtiyacı var” diyen Işık, sözlerini Gümüşhaneli müşterilere selam göndererek tamamladı.

Günün Diğer Haberleri