'Başbakan bir selam çakar...'

Arşiv Haberler - 02-02-2020 00:00

Suriye, Reyhanlı, Ayyaş polemiği, Silivri, Ergenekon, 3. Boğaz Köprüsü, 4+4+4 eğitim sistemi. Son dönemin ülke siyasetine yön veren bazı önemli gelişmeleri AK Parti iktidarının 2014 karnesine nasıl yansır?
Kuşkusuz son Taksim Gezi Parkı ile ilgili gelişmeler ve başbakan Erdoğan'ın açıklamaları tartışmayı daha da alevlendirirken BBP'li Cemalettin Gürler, gelinen noktayı şöyle yorumladı:

'İlk etapta halkın bir tepkisi olduğunu düşünüyorsunuz oysa her şey sayın başbakanın bir selam çakmasına bakıyor, halk maalesef bölünmüş durumda  ben Taksim Gezi parkındaki eylemi marjinal bir grubun desteği ile gerçekleştiğini düşünüyorum halk protestoculara güvenmiyor, tepki veriyor. Tüm bu gelişemeler AK Parti iktidarının 2014 karnesine nasıl yansır derseniz, bir dönem daha eski gücünde olmasa bile AK partinin İstanbul'da yerel yönetimlerde söz sahibi olacağını düşünüyorum' dedi.
Günün Diğer Haberleri