Engin Doğan Yeniden Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Adayı

Yerel - 02-02-2024 00:00

Gümüşhane merkez Bağlarbaşı Mahallesi'nde muhtar adayı olarak yoluna devam eden Engin Doğan, yeni dönem için hazırlıklarına başladı. 

Geçmiş beş yılın deneyimleriyle daha iddialı adımlar atmayı hedefleyen Doğan, mahalle sakinlerinden destek bekliyor.

Doğan, yeni dönem için şunları belirtti: "Bağlarbaşı, Gümüşhane'nin en güzel mahallelerinden biridir. 

Bir önceki seçimde yaşadığımız deneyimlerle eksikliklerimizi gördük ve mahalle sorunlarına dönük çözümler üretmeye kararlıyız. 

Hedefimiz, muhtar evi ve taziye evini halkın hizmetine sunmak ve aslına uygun bir şekilde işletmektir. 

Ayrıca gençliği spora yönlendirmek adına çeşitli faaliyetler düzenleyeceğiz. 

Bağlarbaşı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği için yeni bir yer tesis etmek de projelerimiz arasında yer alıyor. 

Kısacası, Bağlarbaşı mahallesiyle birlikte sorunlara katı çözümler üreterek yeniden ayağa kalkacak ve en iyisini hak eden bu elit mahalleye güzel hizmetler sunacağız.

Gündoğumu 
www.gundogumu.com 

#EnginDoğan #BağlarbaşıMahalleMuhtarı #Gümüşhane #MahalleMuhtarlığı #Seçim #Hizmet #Destek #SorunÇözümü #Gençlik #Spor #Dayanışma #Gündoğumu #GündoğumuGazetesi #GündoğumuCom

Günün Diğer Haberleri