Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu Kar Altında Yürüdü

Erzincan’da Nisan ayına rağmen etkili olan kar yağışı sürpriz niteliğinde olurken, kentin sevilen ismi Vali Hamza Aydoğdu, beyaza bürünen caddelerde yürüyüş yaptı

Yaşam - 12-04-2025 12:19

Erzincan’da Nisan ayına rağmen etkili olan kar yağışı sürpriz niteliğinde olurken, kentin sevilen ismi Vali Hamza Aydoğdu, beyaza bürünen caddelerde yürüyüş yaptı.

Sosyal medyada aktifliğiyle dikkat çeken Vali Aydoğdu, tek başına yaptığı kar yürüyüşü sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. O anlara dair kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Aydoğdu’nun doğallığı ve halkla kurduğu sıcak diyalog yine takdir topladı.

Vali Aydoğdu’nun kar altındaki yürüyüşü, Erzincan’da baharın ortasında yaşanan beyaz örtüyle adeta bir kış masalını andırdı. Aydoğdu’nun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Gündoğumu Gazetesi
www.gundogumu.com
 

Günün Diğer Haberleri