GÜYAD Nisan Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD), olağan toplantılarına Nisan ayında da devam etti

Yaşam - 16-04-2025 20:54

Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD), olağan toplantılarına Nisan ayında da devam etti. İstanbul Ümraniye’de bulunan dernek merkezinde düzenlenen toplantıya GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt başkanlık etti.

Toplantıda yaz dönemi öncesi gerçekleştirilecek faaliyetler ve planlamalar masaya yatırıldı. GÜYAD, İstanbul’da Gümüşhane adına kurulan ilk sivil toplum kuruluşu olma özelliğini sürdürürken, çeyrek asrı aşan hizmet geçmişiyle dikkat çekiyor.

Modern binası ve donanımı ile fark yaratan dernek, özellikle Ümraniye ve çevresindeki Gümüşhaneliler için bir buluşma noktası olmaya devam ediyor.

 

Gündoğumu Gazetesi
www.gundogumu.com

 

Günün Diğer Haberleri