Stale Solbakken

Arşiv Haberler - 28-03-2021 00:00

Norveçli teknik adam Stale Solbakken, 3 – 0 kaybettikleri Türkiye maçından sonra açıklamalarda bulundu
Solbakken, Türkiye’den büyük bir ders aldıklarını söyledi
Maç sonunda büyük hüzün yaşayan Norveç milli takımında Teknik Direktör Solbakken, yedikleri gollere dikkat çekerek, ‘Üç tane saçmsapan gol yedik’ diye konuştu
Yedikleri golleri amatörce bulan 53 yaşındaki Norveçli teknik adam, şunları söyledi:

“Büyük bir ders aldık. Şimdi yapmamız gereken Karadağ maçını kazanmak. Eğer kazanırsak daha sonra Hollanda’yı da yenmeliyiz. Karadağ maçı bizim için küçük bir final olacak. 3 puanla tekrar işin içine dönme şansını yakalayacağız.”

“İKİNCİ GOL KABUSTU”
“Kritik pozisyonlarda kararsızdık, keskin değildik. Daha hevesli, hırslı olmalıyız. İki takım arasındaki en büyük fark buydu. Uluslararası futbolda ceza alanını her şeyinle savunursun. Böyle goller yiyemezsiniz, buna izin veremezsiniz. Üç tane saçma gol yedik. Yediğimiz ikinci korner golü kabustu. Bütün kornerlerin arka direğe atıldığını biliyorduk ancak olan oldu.”

Günün Diğer Haberleri