Kuzey Ekspres Sspor Yazarı Kamil Anahar, Yusuf Yazıcı’nın Lılle transferinin an meselesi olduğunu söyledi

Kuzey Ekspres Sspor Yazarı Kamil Anahar, Trabzonsporun Yıldızı Yusuf Yazıcı’nın Lılle transferinin an meselesi olduğunu söyledi.

GÜNDOĞUMU’na konuşan Anahar, 'Sezon başı yazmıştım Yusuf gidecek, Abdülkadir kalacak diye’ dedi..

Kamil Anahar’ın, Yusuf Yazıcı değerlendirmeleri şöyle:

‘Yusuf kafa olarak Fransa ligine hazır. Ancak kendisine çok iyi bakması lazım. Sayın başkan en az bir yıl daha Trabzon’da oynaması için istekte bulundu ama Yusuf belli ki gidecek’.

 

‘Lılle 15 milyon Euro artı bonusları teklif etti. Ciddi bir rakam. Fransa dönüşü Türkiye olursa Yusuf kendisine yazık eder’.

 

‘Yönetim toplantı halinde. Gitmeli mi kalmalı mı karar verilecek. Sanırım satılması yönünde bir karar alınacak’

‘Yusuf Yazıcı sezon başında iyi durumda değildi. Ünal Karaman bu konuda kendisini ikaz etti ve toparlandı’

 

‘Gelen para ile üç futbolcu alınacak. Sanırız iki stoper, bir santrafor fakat isimler henüz belli değil’.

Advert