GÜNDOĞUMU / GÜMÜŞHANE HABERLERİ

İstanbul'da baş gösteren taksi sorunu çözüm bekliyor. Kimi taksici esnafın kısa mesafeye gitmeme isteği, kimi esnafın müşteri beğenmemesi ve pek çok konudaki sorun dizini halen taksi konusundaki çözümü güçleştiriyor

Gümüşhaneli taksici esnafı Süleyman Aslan'da, taksici esnafın tamamına yöneltilen eleştirileri kabul etmedi. Aslan, genellikle şoför değişimi saatlerinde yaşanan karmaşanın bazı sorunları da beraberinde getirdiğini ancak taksiciler olarak müşteri beğenmeme, istemedikleri yere gitmeme gibi eleştirileri kabul etmediklerini söyledi.

Aslan, 'Zaman zaman yaşanan kimi hadiseler bizleri üzmüyor değil. Netice de bizde bu işte ekmek kazanıyoruz. Tasvip etmediğimiz hal ve hareketlerde bulunan esnaflar tüm taksicilere mal edilemez. Burada bazen müşteri bazen de taksici esnaf kanaatkar olmalıdır. Ne çok fazla nede çok az. İstanbul'un sorunları ve diğer etmenleri malum, birde bu tartışmalar arasında zaman kaybetmemeliyiz'' ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesin ile UKOME arasında yaşanan taksi konusundaki anlaşmazlıklar zaman zaman sert tartışmalara yol açıyor.

Advert