AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Mısır'da demokrasi yanlılarına ateş açılarak yüzlerce sivil insanın ölümü ve binlercesinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayların sessizce geçiştirilecek bir mesele olmadığının artık bütünüyle görüldüğünü belirterek, "Kendi halkına silah doğrultanları her kim olurlarsa olsun nefretle lanetliyoruz" dedi
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Mısır'da demokrasi yanlılarına ateş açılarak yüzlerce sivil insanın ölümü ve binlercesinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayların sessizce geçiştirilecek bir mesele olmadığının artık bütünüyle görüldüğünü belirterek, "Kendi halkına silah doğrultanları her kim olurlarsa olsun nefretle lanetliyoruz" dedi. 
Çimen, savunmasız, silahı olmayan, şiddete başvurmayan, sadece temel hak ve hürriyeti konusunda sandığına, seçtiği iradeye sahip çıkabilmek için iddiasını ortaya koyan ve fedakarlıkta bulunan bir halka, insanlık dışı bir saldırıda bulunmayı dünyanın neresinde ve hangi evrensel kural olursa olsun kabul etmenin mümkün olmadığını belirterek, düşmanlarına karşı hiçbir başarısı olmayan Mısır Ordusu’nun kendi halkına karşı adeta aslan kesilmesinin üzerinde iyice düşünülmesi gereken vahim bir trajedi olduğunu dile getirdi.
Advert