Kahramanmaraş merkezli depremin travmasını yaşayan Türkiye şimdi de stadyumlardan gelen ‘’Hükümet İstifa’’ sesleri ile gerildi.
Cumhur ittifakı bileşenlerinden MHP genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sert tepkisi, Beşiktaş üyeliğinden istifası, partililerinde üyeliklerinin ayrılmasının ardından, hükümete yakın kulüplerden gelen destek açıklamaları tartışmayı bambaşka noktaya getirdi.
Kulüpler Birliği gergin atmosferi yumuşatmaya çalışan bildiriyi okusa da Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’dan dikkat çeken bir mesaj geldi.
Sosyal medya hesabı üzerinden Fenerbahçe’ye gelen eleştirilere yanıt veren Uğur Dündar, Fenerbahçe ile başlayan cümlelerine camiayı destekleyen peşisıra ifadeler ekledi.
İşte Uğur Dündar’ın o mesajı..
Fenerbahçe Çanakkale'dir.
Fenerbahçe Kuvayı Milliye'dir.
Fenerbahçe Atatürk'ün yoludur.
Fenerbahçe Mustafa Kemal'in askeri olmaktır.
Fenerbahçe bağımsızlıktır.
Fenerbahçe 3 Temmuz destanıdır.
Fenerbahçe laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetidir.
Fenerbahçe Cumhuriyetin Feneridir.

 

Advert