2024 yerel seçimleri sonrası Sultanbeyli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine gelen Sedat İnan, kısa sürede hem ilçede hem de Gümüşhaneliler arasında adından söz ettirmeyi başardı.
Sultanbeyli’de Gümüşhane derneğinin kuruluşuna öncülük eden Sedat İnan, aynı zamanda Çekmeköy Gümüşhaneliler Derneği’nin de kurucu isimleri arasında yer aldı. Gümüşhanelilerin dayanışmasını güçlendiren ve her fırsatta hemşerilerine destek veren İnan, İstanbul’da “Gümüşhanelilerin yeni yüzü” olarak tanınıyor.
Görevindeki başarısının yanı sıra mütevazı kişiliğiyle de dikkat çeken Sedat İnan, sadece bir idareci değil, aynı zamanda Gümüşhane sevdalısı bir isim olarak öne çıkıyor. İnan, Gümüşhanelilerin bulunduğu her ortamda yer alarak, hemşerilik bilincini ve dayanışma kültürünü en güçlü şekilde temsil ediyor.



