İstanbul Anadolu Aydınlar Ocağı üyeleri 2022 -2023 Yılı faaliyetlerini belirlemek üzere 22 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Gazi Caddesi Vakıf Sokak No: 2 / 10 - 11 Şehrinaz Tesisleri Bağlarbaşı, Üsküdar'da buluşacak
Toplantıda, 4 – 5 – 6 Kasım tarihleri arasında Giresun’da yapılacak olan Aydınlar Ocakları Şurası ile ilgili üyelerden görüşler alınacak, gündeme ilişkin "Ülkemiz ve Dünyadaki Gelişmeler" konusunda tebliğ sunmak isteyen üyeler belirlenecek.
Toplantı da yaz dönemi çeşitli derneklerle koordineli yapılan faaliyetlerle ilgili üyelere bilgi sunulacak.
Başkan Yardımcısı Emekli Deniz Öğretmen Albay Hicabi Meral üyelere ve katılımcılara ülkenin karşı karşıya kaldığı "GÖÇMEN SORUNLARI" ile ilgili çalışmayı anlatacak.
YÖNETİMDEN ÖNEMLİ DUYURU
Toplantıya mutlaka katılmanız, derneğimizin faaliyetlerine katkıda bulunmanız son derece önemlidir.
Katılacaklar 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 19.00'da kadar isimlerini Başkan Yardımcısı Hicabi Meral’e (Cep Tlf: 0532 496 07 06) bildirmeleri gereklidir.
Prof. Dr. İbrahim ÖZTEK
İstanbul Anadolu Aydınlar Ocağı Başkanı