Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen ancak bir süreden beri koltuğu sallanan son Trabzonspor galibiyeti ile kendisine yeni bir şans tanınan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un kulüp ile yolları ayrıldı.
Kulüp resmi açıklama yaparak kararı duyururken, kalan sürede Fenerbahçe Erol Belözoğlu’na emanet edildi.
Erol Bulut’un ayrılık kararı ile ilgili olarak Fenerbahçe’den yapılan açıklama da, ‘’2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır." denildi
Erol Bulut ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını bildiren Fenerbahçe Spor Kulübünden konuya ilişkin şu açıklama da bulunuldu:
2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.

Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.

Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır.

Süper Lig'de mücadelesini Emre Belözoğlu'nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz.

Advert