GÜNDOĞUMUHABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği 10 bin metre yarı maraton ve halk koşusu organizasyonunda dördüncülük elde eden Kelkit Belediye Başkanlığı çalışanı Muhammet Yavuz, atletizm sporunun Gümüşhane'de geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Organizasyonda Ertuğrul Sarı ve Adem Doğan ile birlikte yer alan Yavuz, elde ettiği dördüncülük derecesinin bu spora neden yatırım yapılması gerektiği bakımından önemli bir kanıt olarak gösterilebileceğini öne sürdü.

28 Yaşındaki Muhammet Yavuz uzun süreden beri koştuğunu ve atletizm sporuna ilgi duyduğunu belirtirken, 'En az 10 kilometre koşuyorum. Bazen yol kenarında bazen elverişli olmayan bir ortamda. Eskiden basketbol ile ilgilenen bir kişi olarak diyorum ki bu spora Gümüşhane'de büyük bir ilgi var onlarca genç ellerinden tutulmasını bekliyor. Üzerinde durulduğu zaman görülecektir ki, başarı yada başarılar birbiri ardına gelecek. Ben sadece o gençlerden bir tanesiyim. Kayseri'ye gelmemde emeği olan başta belediye başkanımız sayın Aziz Nas'a ve Belediye Başkan Yardımcımız sayın Seyit Tok'a da teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Advert