GÜMÜŞHANE / GÜNDOĞUMU Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) ve kurulması muhtemel konfederasyonun masaya yatırıldığı toplantı İstinye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.
Gümüşhane Dernekler Federasyonu Eski Genel Başkanı Tahsin Söğüt, Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya ve 12 il derneğinin başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda federasyon seçimleri öncesi yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.
Toplantıda söz alan GÜYAD Başkanı ve GÜDEF Eski Genel Başkanı Tahsin Söğüt, stk cephesinde bugüne kadar yapılan çalışmaları ve geçmişe dönük çalışmalarından söz etti.
Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya’da bölücülük yaptıklarına dönük eleştirileri kabul etmediklerini ve ŞİDEF’in GÜDEF’e güç katacağı görüşünü savundu.
Toplantı sonunda özellikle federasyon seçimleri öncesi görülen eksiklikler ortaya çıkartılırken daha kucaklayıcı bir yaklaşımın etkin olması gerekliliği şiddetle vurgulandı.

Advert