GÜNDOĞUMUHABER - Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Salih Ziya Cörüt vefat etti.
Gümüşhane ili ve ilçeleri yardımlaşma ve kalkındırma derneği Başkanı Tahsin Söğüt, bir dönem birlikte mücadele verdiği Salih Ziya Cörüt'ün vefatını sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerle duyurdu, duyduğu acıyı dile getirdi.
Söğüt, vefat haberi sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımında; ''KASTOB ve TSTK Kurucularımızdan birlikte uzun zaman görev yaptığımız Ordu Dernekler Federasyon kurucu başkanı değerli kardeşimiz Salih Ziya Cörüt tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.' ifadelerine yer verdi.
(GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt sosyal medyadan bu fotoğrafları paylaşarak, uzun dönem birlikte mücadele verdiği Salih Ziya Cörüt'n vefatından duyduğu acıyı dile getirdi.)