GÜNDOĞUMU - GÜMÜŞHANEHABER
Trabzonspor kazandıkça Trabzon hareketleniyor, taraftarın takıma olan ilgisi her geçen gün daha da fazla artarak devam ediyor.
2021 - 2022 sezonunu şampiyon tamamlamaya hazırlanan Bordo Mavilileri yalnız bırakmayan taraftar ise şehirde oynanacak olan Yukatel Kayserispor mücadelesi için haftanın ilk gününde sıraya girerek bilet alma telaşını yaşıyor.
Usta Gazeteci Yazar Turgay Beşyıldız'da o anları twitter hesabından paylaşırken, ''Pazartesi… Sabah, sabah… Tövbee, tövbee :::))) Trabzonspor-Kayserispor maçı; bilet kuyruğu, anlaşıldı tribünler cuma akşamı yine full çekecek. Hep beraber delirdik:) @Trabzonspor'' ifadelerini kullandı, taraftarın Cuma günü oynayacağı Yukatel Kayserispor karşılaşmasına olan ilgisinin heyecanını yaşadı.