Kurban Bayramı yaklaşıyor, gurbetçiler veyahut memleketlerinden gurbete gelecek olanlar cepleri yakan otobüs biletleri karşısında kara kara düşünüyorlar.
İşletmeci Fazıl Ceylan acı gerçeği ortaya çıkartırken bugünü şatlarda gidişli gelişli olarak dolu otobüs olsa bile maliyetleri kurtarmadığından söz ediyor.
Ceylan, otobüs firmalarının uçak bileti ile yarıştığını rekabet etmesinin mümkün olmadığını belirtirken ‘’Sadece komisyon yüzde otuz. Köprü geçişi, personel mısradı, bakım, lastik, şu bu derken bize bir şey kalmıyor tabi ki yakıtı yani mazotu daha işin içerisine katmadık üstelik biz şu an zamsız tarife ile çalışıyoruz çoğu firmanın yeni zamlı tarifeye geçtiğini bildiğimiz halde, bakalım karayolu taşımacılığınım bugünkü hali daha nereye kadar gidecektir’ dedi.