Dr Yalçın Gümüşhane'ye geliyor

Çalıştaya ilişkin son hazırlıkları Vali Aydın Baruş ile görüşecek, GTSO Başkanı İsmail Akçay'la biraraya gelecek

Gündem - 22-10-2024 18:59

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı, İBB Enerji AŞ Genel Müdürü Dr. Yüksel Yalçın Gümüşhane’ye geliyor.
Trabzon Ortahisar Belediyesinin enerji konulu toplantısında konuşan ve programın ardından Gümüşhane’ye geçecek olan Dr. Yüksel Yalçın’a Trabzon Temsilcisi Murat Üçüncüoğlu, Gümüşhane Temsilcisi Aslan Murat Akçay’da eşlik edecek.

VALİ BARUŞ'U ZİYARET EDECEK

Ziyaret öncesi Gündoğumu Gazetesine konuşan Dr. Yalçın, ‘’Bilindiği üzere Kasım ayında yapılacak olan çalıştayımız eski valimiz sayın Alper Tanrısever’e iletilmiş bu konudaki görüşlerimiz ifade edilmişti şimdi yeni valimiz Sayın Aydın Baruş’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulanacağız hem de çalıştaya ilişkin olarak düşüncelerimizi ifade edeceğiz. GÜSİAD, Gümüşhane’nin sorunlarının her daim konuşularak, tartışılarak ve gündem oluşturulmak suretiyle ayrıca bölgesel kalkınma sağlanarak Giresun, Bayburt, Erzincan gibi iş dünyasının da bu oluşuma katma değer sunarak ilerlemesini her daim önemli görmüştür bu konuda sayın Valimize görüşlerimizi ifade edeceğiz daha sonra GTSO Başkanı Sayın İsmail Akçay ile de bu konudaki görüşlerimizi yeniden ileterek çalıştayın takvimini belirmeye çalışacağız’ diye konuştu.

Derneğin Kasım ayında yapmaı planladığı turizm ve hayvancılık ağırlıklı konuları içerecek olan çalıştaya ilişkin son notları Vali Aydın Baruş, GTSO Başkanı İsmail Akçay ile görüşecek olan Dr. Yalçın bu konuda bir takvim oluşturmak istediklerini söyledi.

Günün Diğer Haberleri