GÜMÜŞHANE / GÜNDOĞUMU Gümüşhane'den dönen yazlıkçılardan sonra esnaf bir hayli durgun döneme giren piyasaları hareketlendirmek amacıyla kış dönemi kampanyası başlattı.

Ataürk Caddesinde yıllardır şehrin en köklü esnafı olarak hizmet veren Armağan Ticaret kampanyayı başlattığını duyurdu.

İşyeri sahibi Alim Şahin, kararı durgun piyasa ortamında vatandaşa daha iyi bir imkan sunabilmek adına aldıklarını söyledi.

Beuaz eşya ve elektronik eşya olmak üzere pek çok üründe kampanyaya start verdiklerini belirten Şahin, süreyi Aralık ayı sonuna kadar uzatabileceklerini ifade etti.

Şahin, 'Gurbetçiler gidince haliyle bir duraklama dönemine girildi. Gümüşhaneli esnaf olarak biz de arayışlara başladık kampanyayı Armağan Ticaret olarak biz başlattık, şimdilik Kasım ayı olarak düşündüğümüz kampanyayı sürece göre Aralık ayına kadar uzatabilmeyi hedefliyoruz' dedi.

Advert