Avrasya Üniversitesi Rektörü, Gümüşhaneli Prof. Dr. Mahir Kadakal, üniversite adaylarını ağırladı. Trabzon’da bulunan Avrasya Üniversitesi, Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi, Artvin Sosyal Bilimler Lisesi ve Giresun Anadolu Lisesi öğrencilerini kampüsünde konuk etti.

Ziyaret kapsamında öğrenciler üniversite olanaklarını yerinde görme fırsatı bulurken, Prof. Dr. Kadakal da öğrencilerle birebir ilgilendi. Gençleri sıcak bir ortamda karşılayan Kadakal, “Üniversitemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Prof. Dr. Kadakal, tanıtım etkinliğine dair değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:
“Üniversitemizi tanıtma ve öğrencilerle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz bu ziyaret, bizler için oldukça değerliydi. Katkı sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, diğer tüm ortaöğretim kurumlarımızı da Avrasya Üniversitesi'ne davet ediyoruz.”

Etkinlik boyunca öğrenciler, laboratuvarlardan sosyal alanlara kadar birçok üniversite birimini ziyaret etti. Etkinliğin sonunda öğrencilere üniversiteye dair bilgilendirici materyaller de takdim edildi.

Gündoğumu Gazetesi
www.gundogumu.com

 

Advert