GÜNDOĞUMU- GÜMÜŞHANE HABER

Türkiye, 2001 krizinden sonra çok daha ekonomik büyük krizi yaşıyor. Dövizin fırlamasıyla birlikte adeta havada uçuşan zamlar orta direğin belini bükerken ülke tarihine yakından tanıklık eden siyasilerden bu duruma tepkiler gelmeye devam ediyor.

Gümüşhanelin Şiran ilçesinde yaşayan Habil Altıntaş Türk siyasetinin elli yılına tanıklık etmiş isimlerden. Halen Demokrat Parti'nin ilçe başkanlığını sürdüren Altıntaş, yaşanan ekonomik krizi vatandaşın iliklerine kadar hissettiğini belirterek, ' Mükemmel bir ekonomik kriz yaşıyoruz'' dedi.

Geçim sıkıntısının her geçen gün kendisini hissettirdiğini belirten Altıntaş, ''Türkiye geçmişte de sıkıntılar yaşadı, çalkantılı süreçlerden geçti ama bugünkü gibi bir durumu hiç yaşamadı. Bugünkü yaşananlar nasıl ifade edilir bu yaşınıza geldik doğrusu bizde anlatamıyoruz. Sadece Gümüşhane değil ülkenin her bir yanı ekonomik güçlüklerle boğuşuyor, çarşı pazar yanıyor, vatandaş adeta isyan ediyor. Ülkem adına üzülmemek elde değil, Türkiye bugünkü yaşananları hak etmiyor'' dedi.

Advert