Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, “kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesine devam edileceğini müjdeledi”
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhanenin kalkınması, gelişmesi ve özel teşebbüslerin yatırımlarında cazibe merkezi haline gelmesi için yürütülen çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, AK parti hükümetlerince uygulanan tüm hibe ve desteklerden üst düzeyde faydalandırılmakta ve birçok ayrıcalık tanınmakta olan Gümüşhane’de kırsal kalkınma yatırımlarının da desteklenmesine devam edildiğini söyledi.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın açıklamasında; çiftçilerin yıl içinde yaşanan doğal sel ve afetler gibi durumlar nedeniyle sıkıntı yaşamaması için de Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası Kredi borçlarının da bir yıl ertelendiğini vurguladı.
Advert