Son tüzük kurultayında kendisine konuşma hakkı verilemeyince CHP yönetimine sitem etti yandaş medya dahil olmak üzere herkes bu hareketin ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP ile ipleri koparmaya hazırlandığı şeklinde yorumladı.


Son günlerde yandaş medyadan giderek dozu artan Mansur Yavaş’ın parti ile yolları ayıracağı haberleri üzerine Gündoğumu Gazetesi en yakınındaki isimlerden Feramuz Üstün’e bu soruyu sordu. Mansur Yavaş gerçekten böyle bir düşünceyi taşıyor muydu? Parti ile yollarını ayırıyor mu?
Feramuz Üstün net konuştu: ‘’Evet tüzük kurultayında hassasiyetlerini ifade etti özellikle Türk İstiklal Marşı, Türk Bayrağına karşı olanlarla bir araya gelmemeleri gerektiğini söyledi. Bu durum hemen CHP yönetimine tepki olarak algılandı ama Sayın Yavaş bizim işimiz belediyecilik, Cumhurbaşkanlığı seçimine meselesine daha çok var biz işimize bakalım diyor, tartışmalardan uzak duruyor, şahsi görüşümde Mansur beyin partisine karşı bir eylemde bulunmayacağıdır, Mansur bey böyle bir şey yapmaz’’ dedi.


 

Advert