Kurucu Üyelerden, Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Topçuoğlu

Kurucu Üyelerden, Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Topçuoğlu, derneğin kuruluş tarihi 1995 tarihinden itibaren aynı zaman da onursal başkanı  Aydın Doğan tarafından Gümüşhane şehrine en büyük, en önemli, en fazla yatırımların yapıldığını söyledi.

15 gün önce Onursal Başkan Aydın Doğan’a yapılan ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Topçuoğlu, GÜSİAD olarak zaman zaman şehir gündemine ilişkin bazı görüş ve önerileri paylaştıklarını ifade etti.

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 2000’li yılardan sonra eğitim başta olmak üzere önemli hizmetleri Gümüşhane’ye götürdüğünü kaydeden Topçuoğlu, son olarak Esenyurt’ta inşa edilen öğrenci yurdunun yine Gümüşhane adına çok önemli bir hizmetin olarak görüleceğini belirtti.

Topçuoğlu, ‘1995’den 2019’a derneğin var oluş sürecinden bugüne görülüyor ki üreten, hizmet veren, Gümüşhane şehri ile dertlenen o şehri hiç unutmayan bir derneğin varlığı şehir adına büyük bir güçtür, Neler yapmadı ki GÜİAD? Sayın Onursal Başkanımız Aydın Doğan’la birlikte çok önemli bir hizmet hareketinin öncüsüdür, böyle de devam edecektir. Yeri ve zamanı geldiğinde Gümüşhane adına düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Advert