Anadolu Aydınlar Ocağı Genel Başkan Yardımcısı Meral, 'Muhalefet bu süreci iyi değerlendirmelidir, halka en iyi şekilde anlatmalıdır'
Aydınlar Ocağı Genel Başkan Yardımcısı Hicabi Meral, 17 Aralık operasyonuyla gün yüzüne çıkan büyük yolsuzluk ve rüşvet olaylarının ardında adı geçen bakanların istifa etmemelerini millete yapılan bir saygısızlık olarak gördüklerini belirti.
Başbakan Erdoğan’ın 17 Aralık sonrası ne yapacağını şaşırdığını ve kendince aldığı tedbirlerle olayın üzerini kapamaya çalıştığını belirten Meral, ‘Cemaate işaret ederek Karadeniz gezisinde diyor ki, bu özel okullar neden var biz de diyoruz ki devletin hastanesi varsa bu özel hastaneler neden var, siz kalktınız yargının içindeki bazı olumsuzluklardan söz ettiniz o zaman siz bu ülkenin başbakanı olarak bu olumsuzlukları 12 yıldan bu taraf gidermekle mükellef değilmisiniz’ diye konuştu.
Advert